Vinil Za Lepljenje - ASPECTA ELEMENTAL

Vinil za lepljenje ASPECTA ELEMENTAL je bil razvit za trajno namestitev, zaradi česar je idealen za območja v vašem domu, ki se vsakodnevno intenzivno uporabljajo. Ali je to igranje otrok, hišnih ljubljenčkov ali umazani čevlji in razlita tekočina, posebna mat 0,30 in 0,55 mm debela plast, ne samo da jamči za pristni videz  privlačnih lesenih dekorjev,  vendar tudi ščiti vašo talno oblogo pred praskami in obrabo. UV utrjen PU premaz z mikroskopsko majhnimi keramičnimi delci zagotavljajo visoko stopnjo odpornosti na umazanijo, kar olajša čiščenje in nego tal.

ASPECTA ELEMENTAL - Vinil Za Lepljenje

Vinil za lepljenje ASPECTA ELEMENTAL ponuja široko paleto elegantnih, funkcionalnih in realističnih dekorjev. Vključuje paleto dekorjev, ki vsebuje vse od sodobnih do klasičnih dekorjev v imitaciji lesa ali kamna. Ne glede na vaš prostor z vinilom ASPECTA ELEMENTAL si lahko zagotovite idealno in kakovostno izbiro. Zaradi PU tovarniške zaščite utrjene s keramičnimi delci dodatni premazi niso potrebni, zato je nega tal enostavna in poceni.

Lastnosti, ki potrjujejo kvaliteto

Vinil ASPECTA ELEMENTAL Za Lepljenje

Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalogi - ASPECTA ELEMENTAL

 • Debelina 2 mm
 • Za lepljenje
 • Obrabni sloj 0,30 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 31
 • Primeren za domačo rabo
 • Primeren za rahlo obremenjeno javno rabo
 • Debelina 2,5 mm
 • Za lepljenje
 • Obrabni sloj 0,55 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 33,
 • Primeren za domačo rabo
 • Primeren za zelo obremenjeno javno rabo

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne vinilne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vinil ELEMENTAL za lepljenje se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…). Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste in stanja podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Nato sledi nanos ustreznega premaza (odvisno od vrste podlage), nanos izravnalne mase ter lepljenje vinila z ustreznim lepilom.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

Vinil ELEMENTAL za lepljenje je vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Potrebno je, polito tekočino čim prej pobrisati, da ne pride v stik z lepilom. ELEMENTAL vinil je odporen proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih madežev.

Zaradi že nanešene tovarniške PU zaščite in keramičnih delcev je vinil ELEMENTAL enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top