Čistilne Talne Obloge – CORAL FORBO

Čistilne talne obloge so bistvene za sodobno zasnovo stavbe. Dobro zasnovan sistem čistilnih talnih oblog, bo preprečil, da bi se umazanija in vlaga vnašala v stavbe, podaljšali boste  življenjsko dobo notranjih talnih oblog, hkrati pa zmanjšali stroške vzdrževanja in čiščenja. Poleg navedenega boste z ustrezno postavljenimi čistilnimi talnimi oblogami preprečili morebitne zdrse in posledično poškodbe obiskovalcev. Z vhodnimi talnimi oblogami Coral, boste poskrbeli, da bo vaša naložba v tla varna in trajna.

CORAL - Pametni, Varčni in Varni Vhodi

CORAL - Sistem Čistilnih Talnih Oblog Za Vhode

Čistilne talne obloge imajo pomembno varnostno vlogo, kajti zaradi zdrsov in padcev je zabeleženih vse večje število poškodb. Z ustreznim izborom efektivnih čistilnih talnih oblog, lahko potencialne zdrse ter padce preprečite. Hkrati pa preprečite vnos umazanije, s tem podaljšate življenjsko dobo notranjim talnim oblogam ter znižate stroške čiščenja in vzdrževanja le-teh. S sistemom čistilnih talnih oblog Coral lahko ustvarite kvalitetno zaščito pred vnosom umazanije v stavbe.

Zasnovan Za Zaščito Talnih Oblog

OPTIMIZIRAJTE VARNOST, DOBRO POČUTJE IN DIZAJN

Z namestitvijo ustreznih čistilnih talnih oblog boste privarčevali denar. Pri določanju najučinkovitejšega sistema pomaga naša ekipa, ki oceni vhod in predlaga ustrezno rešitev. Namestitev kvalitetnih čistilnih oblog vključuje razmislek o številu ter fluktuaciji ljudi, ki v določenem obdobju vstopajo in izstopajo. Potrebno je razmišljati tudi o sprehajalnih poteh (smeri, po katerih se enkrat odpravijo). Kolikor dopušča prostor je najboljša možna rešitev, da se čistilne talne obloge namestijo na vse vhode v treh conah, kot to prikazuje spodnja slika:

CONA 1 - ZUNANJOST

Vsaka ustrezna čistilna obloga, nameščena zunaj vhoda v stavbo, je prva obrambna črta pred vnosom grobe umazanije, ki le-to s strganjem  odstrani predno se prestopi prag.

CONA 2 - VETROLOV

Ko se premikamo v notranjost, se naslednja obrambna črta uporablja za odstranjevanje vlage in drobnejših delcev umazanije z vseh stopal.

CONA 3 - NOTRANJOST

Primarna območja znotraj stavbe. Priporočamo izdelek z visokimi absorpcijskimi lastnostmi. Cilj je odstraniti preostalo vlago in majhne delce.

CORAL Forbo - Proizvodi

ZAŠČITA PRED VNOSOM UMAZANIJE

CORAL Brush Plošče

CORAL Classic Plošče

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostale čistilne talne obloge

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top