Čistilne Talne Obloge – OBEX ™ MILLIKEN

OBEX ™ čistilne talne obloge odražajo drzno vizijo podjetja Milliken ™ za zdrave, učinkovite in produktivne objekte, ki vodi s preizkušenimi proizvodi v najtežjih razmerah – brez neprivlačnih, nezahtevnih kompromisov, običajno povezanih z vhodi. S preprečevanjem vnosa umazanije in vlage OBEX ™ čistilne talne obloge ščitijo prostore pred zdrsi, padci, nezdravimi onesnaževalci in abrazivnimi delci, ki lahko prezgodaj obrabijo tla na celotnem objektu. Od rešetk, plošč in aluminijastih palic do preprog in rol, Millikenov integrirani sistem OBEX ™ od zunaj optimizira varnost, dobro počutje in dizajn.

OBEX ™ ​ - Pametnejši in Boljši Vhodi

OBEX ™ - Bolj Varni, Čisti in Zdravi Prostori

V podjetju Milliken ™, nudijo vrhunske rešitve za vhodne talne obloge in prehodne tekstilne obloge za javne in poslovne stavbe. Visoko zmogljiva ponudba različnih sistemov vključuje prodorne tehnologije in tekstil za preprečevanje vnosa umazanije v stavbe. S čistilnimi talnimi oblogami Milliken ™ boste poskrbeli, da bo vaša naložba v tla varna in trajna.

Zasnovan Za Zaščito Talnih Oblog

OPTIMIZIRAJTE VARNOST, DOBRO POČUTJE IN DIZAJN

Da bi ugotovili najučinkovitejšo rešitev OBEX ™, naša ekipa oceni vhod v vašo stavbo na podlagi treh različnih con. Ta postopek se začne na zunanji strani stavbe in obravnava celotno pot skozi morebitne vetrolove, preddverja in recepcije. Ker je vsak objekt edinstven, razčlenitev teh con pomaga opredeliti, kje je potrebno namestiti čistilno talno oblogo, ter kombinacije oblik in materialov, ki zagotavljajo najboljšo zaščito in učinkovitost.

CONA 1 - ZUNANJOST

Zunanja pokrita površina pred vhodom v stavbo. Priporočamo izdelek z močnim strganjem. Cilj je ujetje peska, težkih delcev, umazanije in vlage, vključno s snegom, soljo in peskom.

CONA 2 - VETROLOV

Zaprti vhod v stavbo. Priporočamo izdelek z dvojnim delovanjem, ki združuje strganje in absorpcijo. Cilj je zbrati umazanijo, peska in vlago.

CONA 3 - NOTRANJOST

Primarna območja znotraj stavbe. Priporočamo izdelek z visokimi absorpcijskimi lastnostmi. Cilj je odstraniti preostalo vlago in majhne delce.

OBEX ™ Milliken - Proizvodi

ZAŠČITA PRED VNOSOM UMAZANIJE

OBEX Grid Vinil

OBEX Čistilne Pošče

OBEX Bar Aluminij

OBEX Predpražniki

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostale čistilne talne obloge

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top