Dvojni / Dvignjen Tehnični Pod - KINGSPAN

Podjetje Kingspan s sedežem na Irskem in številnimi podružnicami po svetu je vodilni svetovni proizvajalec dvojnih tehničnih podov za vse zahteve in potrebe naročnikov. Proizvajajo sisteme dvignjenih tehničnih podov za bolj zahtevne tehnične prostore, elektro prostore ter manj zahtevne pisarniške in stavbne pode. Dolgo življenjsko dobo svojih podov dosegajo z uporabo kakovostih materialov. Leseno jedro je v celoti oblečeno v pločevino, za konstrukcijo nosilnih nog pa uporabljajo jeklo. Poleg običajnih plošč oblečene v pločevino, so v rednem programu Kingspan tudi plošče z integrirano finalno talno oblogo, katera je lahko vinilna, parket in kamen. Izbor talnih oblog za tehnične pode pa si lahko povečate s široko izbiro drugih materialov naših dobaviteljev.

KINGSPAN - Dvojni / Dvignjen Tehnični Pod

Prednosti Dvojnega Poda KINGSPAN

Ključne prednosti dvojnih tehničnih podov Kingspan so enostavna in hitra montaža ter uporaba. Uporabniku nudijo stabilno in trdno podlago za namestitev različnih vrst talnih oblog. Priročni so v primeru adaptacij prostorov ter odlični za prostore, kjer je nujen razvod elektro in drugih inštalacij po tleh, ko ni drugega dostopa. Modularna konstrukcija podov (dimenzija plošče 60 cm x 60cm) omogoča enostavno odstranitev ter dostop do inštalacij pod podom. Kingspan dvojni podi omogočajo širok razpon nosilnosti in višin posameznih sistemov, od preprostejših, do tistih najbolj zahtevnih, kjer je potrebna največja nosilnost ter najvišje akustične in protipožarne zahteve. Kingspan dvjoni pod dosega požarni razred Bfl-s1. 

Kingspan enostavna rešitev za tla

Komercialne Pisarniške
Rešitve

Naše dvojne pode najdete v pisarnah, klicnih centrih in velikih prodajnih prostorih. Dvojni podi so najbolj stroškovno učinkovit način za ustvarjanje fleksibilnega prostora pod tlemi. Naši dvojni tehnični podi omogočajo varno, priročno in prilagodljivo distribucijo storitev.

Rešitve Za Podatkovne
Centre

Od dvignjenih tehničnih podov do talnih hladilnih plošč in dodatkov, Kingspan Access Floors proizvodne zmogljivosti po meri in inovativna linija izdelkov naslednje generacije, vam omogočajo oblikovanje optimizirane talne rešitve za vaš podatkovni center.

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Dvojni pod KINGSPAN se pogosto uporablja v komercialnih zgradbah, zlasti v pisarnah, in tudi v podatkovnih centrih.  Zelo pogosto se uporablja v prostorih kadar je potrebna zaščita električnih in podatkovnih inštalacij, hkrati pa preprečuje, da bi se ljudje spotikali ob njih.

Dvojni pod Kingspan  se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, betonske plošče…). Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage. Sistem vgradnje je odvisen od vrste podlage.

Postopek vgradnje dvojnega poda je dokaj enostaven. Nogice se namestijo na ustrezno višino, nato se jih zalepi ali vijači na podlago, sledi namestitev plošč in dvojni pod je končan. Hitra in dokaj enostavna vgradnja. Po vgradnji se lahko dvojni pod takoj uporablja.

150 mm je priljubljena izbira, ki jo redno opažamo pri projektih. To zagotavlja dovolj prostora za električne kable, hkrati pa omogoča enostaven dostop za vzdrževanje.  Naš dvojni pod Kingspan lahko namestimo na poljubno višino, ki jo določi stranka, od 20 mm navzgor.  Po potrebi lahko dosežemo višino več kot 2 m, da omogočimo podrobne infrastrukturne zahteve.

Finalna talna obloga je lahko itison, vinil, kamen in parket. Sistem dvojnega poda in višina se opredeli glede na izbrano finalno talno oblogo. 

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top