Vinil Klik z EPC Trdim Jedrom - ELEMENTAL EPC

Vinil Klik ELEMENTAL EPC združuje privlačen videz z najnovejšo tehnologijo, ki vam bo prinesla talno oblogo prihodnosti. Narejena z inovativno tehnologijo ISOCORE, ekstrudirano zaprto celično vinilno strukturno trdo jedro. Zahvaljujoč svoji edinstvenosti formulaciji in konstrukciji, je vinil ELEMENTAL EPC klik izjemno robusten in dimenzijsko stabilen. Kljub temu, da je sestavljen iz več plasti, je vinil ELEMENTAL izredno lahek in kompakten. V kombinaciji z DROPLOCK klik spajalnim sistemom, ga je mogoče hitro in enostavno namestiti.

ELEMENTAL EPC - Vinil Klik z EPC Trdim Jedrom

Prednosti Vinila ELEMENTAL EPC Klik - Trdo Jedro

prerez-vinil-EPC-Elemental-Aspecta-1
Lastnosti, ki potrjujejo kvaliteto

Vinil Klik ASPECTA ELEMENTAL EPC

Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalogi - ASPECTA ELEMENTAL EPC

 • Debelina 6,5 mm
 • Na klik
 • Obrabni sloj 0,30 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 31
 • Primeren za domačo rabo
 • Primeren za rahlo obremenjeno javno rabo
 • Debelina 8,0 mm
 • Na klik
 • Obrabni sloj 0,55 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 33, 42
 • Primeren za domačo rabo
 • Primeren za zelo obremenjeno javno rabo

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne vinilne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vinil Klik ELEMENTAL EPC se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…), brez obsežne priprave tal. Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste in stanja podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Kolikor ni večjih neravnin v podlagi, sledi vgradnja ELEMENTAL vinila na klik. Zaradi trdega jedra in integrirane pene, obsežna priprava tal ni potrebna, vgradnja je hitra in ekonomična. DropLock klik spajalni sistem pa vam omogoča, da lahko ELEMENTAL vinil zelo enostavno vgradite tudi sami.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage (v primeru večjih neravnin) in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

Vinil Klik ELEMENTAL EPC je 100 % vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Polita voda ali druge tekočine ne deformirajo ELEMENTAL vinila. Odporen je tudi proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih sledi. Prav zaradi navedenih in drugih izjemnih lastnosti, ga lahko vgradite tudi v kopalnico. 

Zaradi že nanešene tovarniške Duraspect zaščite je vinil Klik ELEMENTAL EPC enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top