TIMBERLINE - Gotovi Parket Na Vezani Plošči

Timberline International BV je dobavitelj priznanih blagovnih znamk gotovega parket na vezani plošči Origineel Chapel Parket in AvanceFloors na Nizozemskem. Gotovi parketi Timberline so narejeni po naročilu za vsakega kupca posebej. Prestižen videz parketa je ustvarjen z obdelavo masive (dimljenje, toniranje, umetno staranje, oljenje …itd.), ki izpostavi naravni videz lesa. Gotovi parket je narejen iz 4 in 6 mm hrastove masive (evropskega porekla) ter križno vezane podporne plošče iz ruske breze, ki odlično stabilizira parket. Parket je oljen z naravnimi olji, ki omogočajo enostavno vzdrževanje in dolgotrajen naravni videz parketa.

Gotovi Parket Na Vezani Plošči - TIMBERLINE

Gotovi Parket TIMBERLINE

IZJEMEN, NEPOZABEN, ČUDOVIT

Prednosti Parketa

Na Vezani Plošči

TIMBERLINE parket je narejen iz 4 in 6 mm hrastove masive evropskega porekla ter križno vezane podporne plošče iz ruske breze. Pri proizvodnji parketa uporabljajo najboljši evropski hrast, vsaka deska je ročno obdelana.

Najširša Izbira, Najboljših Tal

Izbirate lahko med različnimi kolekcijami in si ustvarite svoja unikatna tla, primerna za poslovni, javni in zasebni sektor.

Klasifikacije Parketa TIMBERLINE

Timberline parket je na voljo v različnih klasah. Za lažjo izbiro uporabljamo sistem ocenjevanja parketa. S pomočjo spodnjih slik odkrijte svojo najljubšo.

PREMIER KLASA

Zbližano Površina

RUSTIK A KLASA

Zbližano Površina

RUSTIC A in B KLASA

Zbližano Površina

RUSTIK B KLASA

Zbližano Površina

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Parketi Na Vezani Plošči

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top