UNIKOLEGNO - Gotovi Parket Na Vezani Plošči

S spoštovanjem do okolja, v celoti dizajniran in izdelan v Italiji. Gotovi parket UNIKOLEGNO je mojstrovina zanesljivosti, oblikovanja, sloga in uporabnosti. Robustno ogrodje iz pravega lesa z dvema ali tremi sloji in popolno obdelavo za maksimalno stabilnost in lepoto, ki traja in raste skozi čas. Pri parketu Unikolegno vsakdo lahko najde svojo osebno interpretacijo tako, da med številnimi možnostmi izbere idealno rešitev za opremljanje doma ali prosotora z elegantnim parketom. V zasledovanje kakovosti, najboljših esenc, novih barv in geometrije polaganja Unikolegno raziskuje večno lepoto lesenih tal in nove trende oblikovanja.

Gotovi Parket Na Vezani Plošči - UNIKOLEGNO

Gotovi Parket UNIKOLEGNO

ITALIJANSKI DIZAJN IN KVALITETA

Prednosti Parketa

Na Vezani Plošči

Unikolegno skrbno izbira kakovostne vrste lesa, da bo tistim, ki želijo ustvariti edinstvena lesena tla, zagotovil veliko izbiro, ki bo zagotovo vključevala le tisto, kar iščejo.

Raziščite Lepoto Lesenih Tal Unikolegno

Izbirate lahko med različnimi kolekcijami in si ustvarite svoja unikatna tla, primerna za poslovni, javni in zasebni sektor.

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Parketi Na Vezani Plošči

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top