JOKA Gotovi Troslojni Parket

Kvalitetni troslojni gotovi parket JOKA združuje fascinantno in elegantno optiko s prefinjeno individualnostjo ter brezčasno klasiko. Vpadljive površinske strukture, kot so brušene, starane, valovite in posnete, dajejo globino in poudarjajo visokokakovostno karizmo posameznih desk. S široko paleto izdelkov, različnimi vzorci in najrazličnejšimi strukturami se parketna tla JOKA prilegajo vsaki življenjski situaciji in ji dajejo prav poseben in naraven čar.

Troslojni Gotovi Parket - JOKA

Gotovi Parket JOKA

TRAJEN, NARAVEN, KAKOVOSTEN

JOKA TROSLOJNI PARKET – Tih, naraven in živahen: parket JOKA je glede na vrsto lesa in sortiranje vedno videti drugače. Struktura osnovnega in srednjega sloja, povrh vsega pa še fini lesni zgornji sloj in različne površine nudijo najvišjo stopnjo robustnosti, edinstven in naraven videz. Zaradi klik spajalnega sistema, ga lahko namestite tudi plavajoče brez lepljenja.

TRAJEN IN NARAVEN PARKET – Les je najbolj izviren material iz narave, ki simbolizira trajnost in naravnost. Za izdelavo parketov JOKA se uporabljajo samo certificirane surovine iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi, ki so zaradi svoje okoljske združljivosti tudi neškodljive za zdravje.

KAKOVOST – Zagotavljanje kakovosti se začne z izbiro lesa in določi nadaljnjo obdelavo. Uporabljajo se le počasi in enakomerno rastoča drevesa, zaradi katerih je parket izjemno robusten in še posebej trpežen ter zagotavlja dolgotrajno kakovost skozi leta rasti v blagem podnebju.

Prerez Troslojnega Parketa JOKA

RAZLIČNE OBDELAVE IN VRSTE LESA

1. Lakirana ali oljena obdelava lesa

Na voljo različne obdelave površine lesa, in sicer lakirana ali oljena obdelava parketa.

2. Oplemeniten leseni masivni sloj

Zornji sloj iz masivnega lesa debeline 2,5 – 4,50 mm različnih vrst lesa.

3. Klik spajalni sistem

Klik spajalni sistem omogoča enostavno vgradnjo parketa brez lepljenja (plavajoče) ali z lepljenjem.

4. Srednji sloj

Srednji sloj je narejen iz pazljivo izbranih lesenih elementov smrekovega lesa, za boljšo dimenzijsko stabilnost.

5. Spodnji sloj

Spodnji sloj je narejen iz smrekovega furnirja, ki zagotavlja boljšo stabilnost parketa.

Katalog - Joka Troslojni Parket

Izbirate lahko med različnimi kolekcijami in si ustvarite svoja unikatna tla, primerna za poslovni, javni in zasebni sektor.

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Gotovi Troslojni Parketi

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top