KARELIA Gotovi Troslojni Parket

Karelia je finsko podjetje z dolgo zgodovino izdelave visokokakovostnih lesenih tal za javne in stanovanjske prostore. Parket Karelia odlikuje trpežnost, dolga življenjska doba in lepota. Že od samega začetka so razvili močan občutek za ohranitev gozdov, zato se posvečajo iskanju okolju najbolj prijaznih načinov za izdelavo parketa. Karelia je del skupine Kährs Group, inovativnega svetovnega voditelja na področju lesenih tal.

Troslojni Gotovi Parket - KARELIA

Gotovi Parket KARELIA

LESENA TLA ZA ČUDOVIT DOM

POPOLNA KONSTRUKCIJA – Karelia parket je proizveden v celoti iz pravega lesa. Les je živ material, ki se krči in širi glede na letne čase in spreminjajoče se klimatske razmere, zato je pomembno, da pri izdelavi parketa, les uporabimo tako, da se maksimalno omeji delovanje le-tega. Troslojno križno lepljen parket Karelia učinkovito preprečuje naravna delovanja lesa, ki so posledica spreminjanja relativne zračne vlage.

TRAJEN IN NARAVEN PARKET – Les za izdelavo parketa, pri podjetju Karelia, pridobivajo iz dobro urejenih gozdov, ki izpolnjujejo EU Uredbo o lesu. Vir za izdelavo parketa je v večini les hrast, jesen, bukev in breza, ki rastejo v lokalni regiji –  Severna in Srednja Evropa. To so področja kjer število ponovno zasajenih dreves presega število pobranih dreves.

KAKOVOST – Zagotavljanje kakovosti se začne z izbiro lesa in določi nadaljnjo obdelavo. Uporabljajo se le počasi in enakomerno rastoča drevesa, zaradi katerih je parket izjemno robusten in še posebej trpežen ter zagotavlja dolgotrajno kakovost skozi leta rasti v blagem podnebju.

Prerez Troslojnega Parketa KARELIA

RAZLIČNE OBDELAVE IN VRSTE LESA

1. Lakirana ali oljena obdelava lesa

Petplastno lakiranje ali obdelava z oljem različni vrst lesa.

2. Oplemeniten leseni masivni sloj

Izbrana lesena obrabna plast, debeline 3,50 mm.

3. Vmesni sloj

Vmesni sloj iz lesa iglavcev, križno lepljen glede na površino lesa.

4. Sekundarni vmesni sloj

Končna ojačitev vezanega lesa.

5. Spodnji sloj

Spodnji sloj je narejen iz  furnirja iglavcev.

Katalog - Karelia Troslojni Parket

Izbirate lahko med različnimi kolekcijami in si ustvarite svoja unikatna tla, primerna za poslovni, javni in zasebni sektor.

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Gotovi Troslojni Parketi

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top