WICANDERS Gotovi Troslojni Parket

Podjetje WICANDERS je ustanovljeno leta 1868. Prisotno je v več kot 80 državah po vsem svetu in je del Amorim Cork Flooring, ene od vodilnih svetovnih blagovnih znamk talnih oblog. Kolekcije lesenega parketa WICANDERS ponujajo široko paleto različnih velikosti, lastnosti, zaključkov in barvnih tonov, prilagojenih različnim stilom in okusom pohištva. Leseni parket WICANDERS pomeni dobro počutje, izbiro za vse življenje!

Troslojni Gotovi Parket - WICANDERS

Gotovi Parket WICANDERS

EKSPRESIVEN, VZNEMIRLJIV, KAKOVOSTEN

EKSPRESIVEN IN VZNEMIRLJIV VIDEZ – V svojih kolekcijah lesenega parketa Wicanders so razvili veliko različnih vizualnih elementov. Najdete belo ali svetle barve, ki se ujemajo s stalnim trendom bledega skandinavskega videza. Take kombinacije so primerne za elegantne domove kjer se lahko vklopijo poleg ročno izdelanih starih in starinskih lesenih podov. Tak parket je poln značaja in ustvarja ekspresiven in vznemirljiv videz v klasičnih ali ultramodernih notranjih prostorih.
RAZLIČNI VIZUALNI ELEMENTI – Dajte svojim prostorom zelo posebno, pristno vzdušje, vizualno in na dotik! Ne glede na to, ali so ročno obdelani, brušeni, parketi z velikimi razpokami, nagnjeni ali z veliko grčami –parketi iz zbirk Wicanders Parquet so edinstveni, trpežni in vzdržljivi. Ročno izdelane površine dajejo zelo naravnega videza, obsežni deli pa poudarjajo čisto naravno strukturo lesa.

KAKOVOST – Zagotavljanje kakovosti se začne z izbiro lesa in določi nadaljnjo obdelavo. Uporabljajo se le počasi in enakomerno rastoča drevesa, zaradi katerih je parket izjemno robusten in še posebej trpežen ter zagotavlja dolgotrajno kakovost skozi leta rasti v blagem podnebju.

Prerez Troslojnega Parketa WICANDERS

RAZLIČNE OBDELAVE IN VRSTE LESA

1. Lakirana ali oljena obdelava lesa

Na voljo različne obdelave površine lesa, in sicer lakirana ali oljena obdelava parketa.

2. Oplemeniten leseni masivni sloj

Zornji sloj iz masivnega lesa debeline 2,5 – 4,50 mm različnih vrst lesa.

3. Klik spajalni sistem

Klik spajalni sistem omogoča enostavno vgradnjo parketa brez lepljenja (plavajoče) ali z lepljenjem.

4. Srednji sloj

Srednji sloj je narejen iz pazljivo izbranih lesenih elementov smrekovega lesa, za boljšo dimenzijsko stabilnost.

5. Spodnji sloj

Spodnji sloj je narejen iz smrekovega furnirja, ki zagotavlja boljšo stabilnost parketa.

Katalog - WICANDERS Troslojni Parket

Izbirate lahko med različnimi kolekcijami in si ustvarite svoja unikatna tla, primerna za poslovni, javni in zasebni sektor.

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Gotovi Troslojni Parketi

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top