Talne obloge si oglejte v živo

Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma.

Spletne strani in katalogi so odlični pripomočki za zbiranje informacij. So priročni in preprosto dostopni. Omogočajo nam, da si ogledamo ponudbo izdelkov in primerjamo cene, ne da bi pri tem zapustili varno zavetje našega doma.

Zakaj obiskati prodajno razstavni salon?

Nakup talne obloge ali tapete je naložba, vendar na odločitev o končni izbiri gotovo ne bo vplivala zgolj cena. Kakšen je material tapete na otip, kako se barva sveti na soncu, se po talnih oblogah res hodi gladko in tiho? To so le nekatera od vprašanj, na katera ne bomo dobili odgovora na spletu. Občutek o kakovosti izdelka bomo dobili le v živo in zato je priporočljivo, da pred nakupom nove talne obloge ali tapete obiščemo prodajno razstavni salon.

Ponudba izdelkov

V našem prodajno razstavnem salonu imamo za vas razstavljene številne modele talnih oblog, mix-ov in tapet v različnih barvnih kombinacijah. Poleg tega so vam na ogled nekateri dodatki. Izdelke si lahko ogledate, jih primerjate, otipate in povprašate naše strokovnjake o vsem, kar vsa zanima.

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno razstavnem salonu v Ljubljani. Veselimo se vašega obiska!