Tekstilna talna obloga

Prikaz vseh 3 rezultatov

JOKA

Parket, Vinil, tekstilna talna obloga, tapete

 

 

Podjetje, ki z dolgoletno tradicijo in s sedežem v Nemčiji strankam nudi raznovrstne talne obloge in dodatke za dom ali poslovni prostor. Ponudba obsega tako raznovrstne talne obloge evropskih proizvajalcev kot tudi svojo blagovno znamko talnih oblog, ki jih je podjetje razvilo za potrebe strank (moderni dizajni, kakovostne okolju ter zdravju prijazne talne obloge). Talne obloge obsegajo dekorativne talne obloge, parket in tekstil.

 

 

Za več nasvetov: 01/524-79-60,

ekostil@ekostil.si

Spletna stran proizvajalca

KYMO

Tekstilna talna obloga

 

 

Kymo je nemška znamka preprog, ki navdihujejo. So rezultat oblikovalcev, ki na svet gledajo z različnih perspektiv in interpretacija njihovih zaznav. Preproge se ekstravagantnega in edinstvenega videza, izdelane iz naravnih ali umetnih materialov (volna, usnje, viskoza, poliester). Kymo preproge so primerne tako za javne objekte kot za popestritev domače dnevne sobe. Primeri referenc v javnih objektih: avle hotelov, pisarne in konferenčne sobe, prodajalne luksuznih blagovnih znamk oblačil in obutve.

 

 

Za več nasvetov: 01/524-79-60,

ekostil@ekostil.si

Spletna stran proizvajalca

TAPIBEL

Tekstilna talna obloga

 

 

Podjetje Tapibel se ukvarja s proizvodnjo tekstilnih talnih oblog, nahaja se v Overpeltu v Belgiji in je bilo ustanovljeno leta 1970. Izdelujejo iglane in tkane tekstilne talne obloge za uporabo v javnih objektih (pisarne, hoteli, razstavni prostori) in doma. Nudijo široko paleto konkurenčnih tekstilnih talnih oblog iz naravnih in umetnih materialov v različnih kolekcijah ali z designi izdelanimi po naročilu. Posebej izstopa njihova produkcija tekstilnih plošč INCATI na bitumenski podlagi. Incati plošče so visokokakovostne tekstilne plošče dimenzije 50×50 cm ali 25×100 cm, ki so na voljo v klasičnih in atraktivnih kolekcijah po ugodni ceni.

 

 

Za več nasvetov: 01/524-79-60,

ekostil@ekostil.si

Spletna stran proizvajalca