Kategorija:

IVC GROUP

Vinil

 

Ivc Group, belgijsko podjetje ustanovljeno leta 1997 je evropski vodilni proizvajalec LVT in vinilnih heterogenih oblog v rolah, ki proizvaja atraktivne in kakovostne talne obloge za pisarniške, gostinske, izobraževalne, prostočasne, zdravstvene in stanovanjske projekte. Njihove talne obloge zagotavljajo odlično dolgoročno vzdržljivost, estetiko in vzdrževanje.

Poleg tega je podjetje trajnostno naravnano pri proizvodnji talnih oblog in nadaljnji uporabi – njihov namen je čim bolj zmanjšati vpliv na okolje v celotnem ciklu talne obloge. <Pri proizvodnji uporabljajo elektriko iz lastne vetrne elektrarne in energijo iz obnovljivih virov. LVT talne obloge so narejene deloma iz recikliranih materialov nadziranega izvora.  Odpadki nastali med produkcijo talnih oblog se deponirajo in uporabijo  pri naslednjem proizvodnem procesu. Hlapljive organske spojine, ki nastanejo med produkcijo so preusmerjene v najsodobnejši kondenzator, ki te spojine zadrži in jih uporabi pri ponovnem proizvodnem procesu. Pri tiskanju talnih oblog pa uporabljajo barve na vodni osnovi.

 

 

Za več nasvetov: 01/524-79-60,

ekostil@ekostil.webdevelopment.rs

Spletna stran proizvajalca

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top