Športni Pod Iz Gume - KRAIBURG SPORTEC

Izdelki iz gume SPORTEC® so preizkušeni izdelki, izpopolnjeni z nenehnim nadaljnjim razvojem.  Vsi izdelki SPORTEC® so izdelani v okolju prijaznih proizvodnih procesih z uporabo več kot 90% reciklirane gume. Guma Kraiburg SPORTEC® je izredno trpežna obloga, ki se lahko uporablja v različne namene in dejavnosti. Je odlična rešitev za fitnese, za prostore z različnimi športnimi aktivnostmi, celo za prostore kjer se trenira streljanje, trgovine, poslovne prostore itd.

KRAIBURG Sportec - Večnamenski Športni Pod

SPORTEC - Športni Talni Sistemi

Talne obloge SPORTEC® so narejene iz vrhunske gumijaste pnevmatike in barvnih zrnc EPDM. So izjemno trpežne, enostavne za čiščenje in vodoodporne. Mehko udobje pri hoji, izjemne lastnosti udarnega zvoka, zmanjšanje sile, robustnost ter enostavna namestitev in vzdrževanje so vse značilnosti, zaradi katerih je paleta izdelkov SPORTEC® idealna rešitev za uporabo v vseh vrstah športnih centrov. Na voljo v različnih privlačnih barvah, SPORTEC® omogoča osebno oblikovanje tal. Gumijaste talne obloge SPORTEC® prinašajo udobje in barvo, ki se popolnoma ujemata z vašo notranjostjo.

Večnamenski športni talni sistem – zasnovan za uporabo v zelo obremenjenih športnih centrih. SPORTEC talni sistem je vodoodporen, odporen na vremenske vplive in gnitje. Je večnamenski športni talni sistem, ki se lahko vgradi  v vsak športni center in uporabi za katerikoli šport.

Zaščita podlage – močno stisnjena talna obloga s katero preprečite poškodbe podlage zaradi močnih udarnih sil pri katerikoli vadbi. S tem zmanjšate tudi stroške morebitnih popravil podlage in naprav v športnih centrih.

Varen športni pod – ergonomska zasnovana talna obloga, blaži udarce in ščiti sklepe športnika. Je protidrsen in dosega razred R10. Absorbira udarce zaradi padajočih uteži hkrati pa zmanjšuje tveganje za poškodbe gležnjev in golenic.

Primeren za strelišča – prilagojen za vse običajne kalibre v strelskih športih. Zaradi mehke in odprte površinske strukture preprečuje in absorbira odboj metka. Je zelo dober akustični izolator, zmanjšuje in absorbira glasen in moteč zvok. 

SPORTEC - Proizvodi

VARNA VADBA IN DOBRO POČUTJE

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top