Športni Podi - MONDO

MONDO je vodilni proizvajalec in dobavitelj gumijastih športnih tal za številne športe in objekte. Vsi njihovi proizvodi, ki jih ponujajo so narejeni z mislijo na športnika. Tako ustvarijo površine, ki bodo športnikom pomagale povečati njihov zmogljivostni potencial, hkrati pa jim bodo zagotovile varno podlago, ki bo zmanjšala tveganje za poškodbe. MONDO lahko zajema vse vidike načrtovanja, gradnje in servisiranja vašega športnega objekta, od zasnove do uresničitve. To vključuje poznavanje standardov in predpisov posamezne države, zveze za hitro ter natančno pridobivanje vseh potrebnih certifikatov.

MONDO - Športni Talni Sistemi

MONDO ponuja dolgotrajne izdelke za tla, ki lahko obiskovalcem telovadnice zagotovijo udobje in varnost. Poleg navedenega so zelo odporne in vzdržijo velike obremenitve pri intenzivni rabi in nenehni uporabi. Prav tako lahko prenesejo težo opreme. MONDO ponuja kompletni sistem športnih površin in ostalih pripomočkov: površine za tek, igrišča za košarko nogomet, tenis, …, sedeže za tribune in semaforje. Mondo lahko zagotovi vse, kar potrebujete za izgradnjo odličnega atletskega objekta. 

Rešitve Za Vse Športe - MONDO

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top