Ekološka Talna Obloga - SINERO

Novost v svetu ekoloških talnih oblog. SINERO je večplastna modularna talna obloga na osnovi materiala PET (PoliEtilen Tereftalat – termoplastičen material), ne vsebuje PVC-ja in ftalatov. Inovativna talna obloga z odličnimi lastnostmi, vodoodporna, enostavna za vzdrževanje ter zaradi PU tovarniške zaščite ne potrebuje dodatni zaščitni premazov. SINERO ima tudi pridobljen certifikat Blue Angel, kar pomeni, da spada v skupino zdravju in okolju prijaznih ter trajnostnih talnih oblog.

SINERO - Ekološka Talna Obloga

Posebnosti Ekološke Talne Obloge SINERO

Zahteve trga ter strank po ekoloških talnih oblogah je podjetje JOKA usmerilo v povsem novo kolekcijo Sinero. Gre za heterogeno talno oblogo, ki ne vsebuje PVC-ja, klora, ftalatov in težkih kovin, njegova sestava sloni na materialu PET. PET je najpogostejša termoplastična polimerna smola iz družine poliestrov, ki se pogosto uporabljajo za vlakna oblačil, posode za živila, plastenke. Prednosti talne obloge Sinero so odlična vzdržljivost, dimenzijska stabilnost zaradi PET jedra, majhna debelina (lepljenje), enostavno vzdrževanje zaradi poliuretanskega premaza, enostavna zamenjava posameznih lamel ali plošč, primerna za večino prostorov in okolij. 

SINERO

Želite bivati, graditi, prenavljati ali opremljati prostore na okolju in zdravju prijazen način?

Talna obloga SINERO vam to omogoča!

Kolikor uporabljate talno oblogo SINERO, ste lahko prepričani, da delate nekaj dobrega zase, za okolje in prihodnost, kajti s pridobitvijo certifikata Blue Angel, SINERO velja za zdravju in okolju prijazno ter trajnostno naravnano talno oblogo. Modri ​​Angel je okoljska EKO oznaka, ki jo dodeljuje zvezna vlada Nemčije za zaščito ljudi in okolja. Določa zelo zahtevne standarde, je neodvisna in se že več kot 40 let izkazuje kot vodilo za izbiro okolju prijaznih izdelkov.

Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalog - SINERO

  • Debelina 2,00 mm
  • Klasifikacija uporabe 23, 34
  • Vgradnja z lepljenjem
  • Brez vsebnosti PVC-ja in ftalatov
  • Primeren za domačo rabo
  • Primeren za srednjo obremenjeno javno rabo

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Talna obloga SINERO se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…). Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste in stanja podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno talno oblogo SINERO pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Nato sledi nanos ustreznega premaza (odvisno od vrste podlage), nanos izravnalne mase ter lepljenje z ustreznim lepilom.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage in vgradnjo talne obloge Sinero. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se talna obloga Sinero postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira talno oblogo

Talna obloga SINERO je vodoodporna.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, Sinero le-teh ne bo vpil. Potrebno je, polito tekočino čim prej pobrisati, da ne pride v stik z lepilom. SINERO je odporen proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih madežev.

Zaradi že nanešene tovarniške zaščite je talna obloga SINERO enostavna in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se jo z nevtralnimi čistili za tovrstne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top