TEKSTILNA TALNA OBLOGA: BOGATA IZBIRA PO DOSTOPNIH CENAH

EKO STIL najboljša ponudba za podjetja in osebne nakupe na področju talnih oblog.

Brezplačni posvet s strokovnjakom za talne obloge

Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR opomba ). *

TEKSTILNA TALNA OBLOGA: BOGATA IZBIRA PO DOSTOPNIH CENAH

EKO STIL najboljša ponudba za podjetja in osebne nakupe na področju talnih oblog.

Brezplačni posvet s strokovnjakom za talne obloge

Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR opomba ). *

ArtWeave_Stone_100_150

NISTE PREPRIČANI, KATERA TEKSTILNA TALNA OBLOGA JE NAJPRIMERNEJŠA ZA VAS?

Pri nas vas čaka kombinacija dostopnih cen in vrhunske kakovosti, pospremljena s strokovnim nasvetom, ki vam bo pomagal pri izbiri optimalne talne obloge za vaše potrebe.

Komforten

Mehak

Eleganten

Zakaj izbrati EKO STIL?

Prisluhnili bomo vašim željam in potrebam

Če želite lepa in moderna tla za vaš dom ali poslovni prostor, če cenite kakovost in ste radi v koraku s časom, potem bomo zagotovo ustregli vašim željam.

Dobro razmerje med kakovostjo in ceno

Pri nas vas čaka kombinacija dostopnih cen in vrhunske kakovosti, pospremljena s strokovnim nasvetom. Glede na vaše želje in zmožnosti vam bomo svetovali in ponudili najprimernejšo rešitev.

Možnost hitre vgradnje

Postopek hitre, kakovostne in zanesljive montaže vsebuje izračun količin vseh potrebnih materialov, pripravo osnovnega tlaka, polaganje talne obloge.

Ekološki materiali

V podjetju EKOSTIL se že od samega začetka poslovanja trudimo ustreči željam potrošnikov, ki prisegajo na zdrave in okolju prijazne talne obloge.

Več kot 35-letne izkušnje

Svoj pečat smo pustili tako doma kot v Evropi. Imamo več kot 35-letne izkušnje na področju dobave in montaže talnih oblog.

milliken-large

Eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev tekstilnih talnih oblog v ploščah s sedežem podjetja v ZDA in s svojo podružnico v Angliji kakovost svojih talnih oblog zagotavlja predvsem z visokokakovostnimi najlonskimi vlakni 6.6 ter udobjem in trpežnostjo podložnega dela plošč. Raznovrstnost kolekcij in dizajnov….

dura-large

Najstarejši evropski proizvajalec tekstilnih tufting talnih oblog v rolah in ploščah iz Nemčije stavi na kakovost. Dokazuje jo dolga življenjska doba njihovih talnih oblog, predvsem pa zelo všečen trajni videz talnih oblog. Pester izbor različnih kolekcij z velikim številom artiklov daje možnost pri opremljanju raznovrstnih objektov; …

Large bedroom and a bathroom

Nizozemski dobavitelj tekstilnih talnih oblog v rolah, ki so pretežno narejene iz SDX vlaken. To so izredno trpežna in odporna vlakna, zaradi globinskega barvanja hvaležna za vzdrževanje. Belakos tekstilne talne obloge so zanimive zaradi bogatega izbora kolekcij, modernih barv, odlične kakovosti in ugodne cene. Talne obloge so primerne tako…

brintons-large

Britanski proizvajalec tkanih tekstilnih oblog, s pomočjo katerega postane svet lepši. Z več kot dvestoletno tradicijo izdelovanja tekstilnih talnih oblog s tehnologijo axminster svojo kakovost poleg drugih pomembnih referenc (palače, hoteli, letališča, kongresni centri, restavracije, križarke … )…

Fletco_Scene01_Hay_SW_C1-Lav-slideshow

FLETCO CARPETS

Skupina Fletco je sodobno podjetje s sedežem na Danskem, ki ima bogato tradicijo izdelave industrijskih tekstilnih izdelkov, visoko kakovostnih standardov izdelave. Razvoj izdelkov, tehnološke inovacije ter učinkovita in okolju prijazna proizvodnja so ključnega pomena za celotno…

tapibel

Podjetje Tapibel se ukvarja s proizvodnjo tekstilnih talnih oblog, nahaja se v Overpeltu v Belgiji in je bilo ustanovljeno leta 1970. Izdelujejo iglane in tkane tekstilne talne obloge za uporabo v javnih objektih (pisarne, hoteli, razstavni prostori) in doma. Nudijo široko paleto konkurenčnih tekstilnih in …..

small_joka-large

Podjetje, ki z dolgoletno tradicijo in s sedežem v Nemčiji strankam nudi raznovrstne talne obloge in dodatke za dom ali poslovni prostor. Ponudba obsega tako raznovrstne talne obloge evropskih proizvajalcev kot tudi svojo blagovno znamko talnih oblog, ki jih je podjetje razvilo za potrebe…

kymo-obloga

Kymo je nemška znamka preprog, ki navdihujejo. So rezultat oblikovalcev, ki na svet gledajo z različnih perspektiv in interpretacija njihovih zaznav. Preproge se ekstravagantnega in edinstvenega videza, izdelane iz naravnih ali umetnih materialov (volna, usnje, viskoza, poliester)…

mellau-large

Avstrijsko podjetje z več 100-letno tradicijo pri izdelavi visokokakovostnih tekstilnih talnih oblog zanimivih dizajnov je znano po uporabi sisalovih vlaken, uporablja pa tudi volno in umetna vlakna. Proizvodi so konfekcionirani v rolah, izdeluje pa tudi preproge poljubnih dimenzij s kakovostno….

REFERENCE - TEKSTILNE TALNE OBLOGE

Nekaj naših cenjenih strank