ITISONI V ROLI

V podjetju Ekostil vam nudimo tekstilne talne obloge v roli številnih svetovno priznanih proizvajalcev tovrstnih talnih oblog. Za določene kolekcije tekstila možna tudi izdelava tepihov po meri. V primeru dodatnih informacij nas kontaktirajte po telefonu ali obiščite prodajno razstavni salon v katerem si lahko ogledate vzorce tudi v živo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri vaše nove tekstilne talne obloge. 

ITISONI V ROLI

Vsestranske in Barvite Kolekcije

Izbirate lahko med različnimi dobavitelji ter kolekcijami in si ustvarite svoja unikatna tla, primerna za poslovni, javni in zasebni sektor.

Pogosta vprašanja

Kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite ali pa izpolnite kontaktni obrazec in pošljite. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Itisoni v Rolah

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top