Vinil Za Lepljenje JOKA

Prepoznavno podjetje Joka s sedežem v Nemčiji, strankam nudi raznovrstne talne obloge ter dodatke za dom in poslovni prostor. Prednosti njihovega vinila za lepljenje so dolga življenjska doba, obstojnost, realistični dekorji,  majhna debelina (2,00 in 2,50 mm z različnimi obrabnimi sloji), enostavna zamenjava posameznih lamel ali plošč, primerna za večino prostorov in okolij …itd. Ponašajo se s hitro in kakovostno dobavo izdelkov, kar je lahko ključna lastnost pri izbiri vaše nove talne obloge. 

JOKA - Vinil Za Lepljenje

JOKA vinilne talne obloge so resnično vsestranske s številnimi dekorji, v imitaciji lesa in kamna, prevzeti iz narave. Zaradi svoje raznolikosti in skoraj neskončnih barv, vzorcev ter izjemnih lastnosti so ustvarjena za vsak interier ter navdušujejo s svojim individualnim značajem. Velika prednost vinilnih talnih oblog JOKA je njihova hitra in enostavna vgradnja.  Po končani vgradnji pa jo lahko takoj uporabljate in tako nadaljujete z oblikovanjem prostora. Vzdrževanje je enostavno in poceni zaradi tovarniške PU zaščite.

Lastnosti, ki potrjujejo kvaliteto

Vinil JOKA - karakteristike in certifikati

Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalogi - JOKA

Designboden 330

 • Debelina 2 mm
 • Obrabni sloj 0,40 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 31
 • 10 let garancije

Designboden 555

 • Debelina 2,5 mm
 • Obrabni sloj 0,55 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 33, 42
 • 10 let garancije

Homeline

 • Debelina 2 / 2,5 mm
 • Obrabni sloj 0,30 / 0,55 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 33, 42
 • 10 let garancije

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne vinilne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vinil JOKA za lepljenje se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…). Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Nato sledi nanos ustreznega premaza (odvisno od vrste podlage), nanos izravnalne mase ter lepljenje vinila z ustreznim lepilom.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

Vinil JOKA za lepljenje je vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Potrebno je, polito tekočino čim prej pobrisati, da ne pride v stik z lepilom. JOKA vinil je odporen proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih madežev.

Zaradi že nanešene tovarniške PU zaščite je vinil JOKA enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Vinili za lepljenje

Nekaj naših referenčnih Projektov

Preverite vse naše reference arrow

Modern Design

Office Partition Walls

Modern Design

Office Partition Walls

Modern Design

Office Partition Walls

Modern Design

Office Partition Walls

Modern Design

Office Partition Walls

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top