Eko Stil – Celovite Rešitve Na Področju Talnih Oblog

Širok Izbor Kakovostnih
Talnih Oblog.

Ne glede na zahtevnost vašega projekta, Eko Stil ima rešitev za tla, ki bo ustrezala vašim potrebam. Zagovarjamo kakovost, ustvarjalnost, obstojnost in trajnost v vseh sektorjih. Naše vinilne, ekološke in tekstilne talne obloge ter parketi se zelo dobro obnesejo povsod.

KDO SMO

Korak Do Nas – Korak Do Vaših Novih Tal

Specializirani Za Prodajo In Vgradnjo Talnih Oblog

Produktivnost in dobro počutje izboljšujemo z rešitvami za tla, s prihodnostjo v mislih, ki ustvarjajo produktivne delovne prostore, dvigujejo maloprodajne izkušnje, hišo spreminjajo v dom, postavljajo temelje za izobraževanje in se odlikujejo v higieni, trajnosti in kvaliteti.

ivc-moduleo-horizon-click-blended-species-60092-29.jpg
37+

LET IZKUŠENJ

Kaj Vam Ponujamo

PONUDBA

Rešitve Za Vsak Interier

Talne obloge za uporabo v poslovnem, javnem in zasebnem sektorju. Širok izbor
barv ter dizajnov tehnološko dovršenih talnih oblog za boljše bivanje.

picture

Vse Na Enem Mestu, Od Ideje, Dobave, Do Vgradnje

Celovite Rešitve Za Tla

Z vami smo od začetka do konca. Od idejne zasnove projekta,  izbire talne obloge, vgradnje le-te in na koncu do kontrole izvedenih del. Ponujamo varen nakup in vgradnjo talne obloge z garancijo. Zagovarjamo kakovost in trajnost.

Razlogi

ZAKAJ MI

Zakaj se odločiti za Eko Stil?

Poznamo tehnologijo, imamo rešitve in na prvo mesto postavljamo kakovost storitve. Vsak trenutek, ki ga boste izgubili z iskanjem tehnoloških rešitev, bo zamujena priložnost, da svoj projekt premaknete naprej. Ne izgubljajte dragocenega časa, prepustite to strokovnjakom.

V podjetju Eko Stil,  z razumevanjem vaših potreb, zagotavljamo rešitve, ki bodo zadovoljile vse vaše potrebe. Skozi naša tla, zasnovana tako, da pozitivno vplivajo na počutje in produktivnost, vam pomagamo ustvariti okolja za boljše in prijetnejše bivanje.

Ne glede na zahtevnost vašega projekta, Eko Stil ima rešitev za tla, ki bo ustrezala vašim potrebam. Nudimo talne obloge za uporabo v poslovnem, javnem in zasebnem sektorju. Na vašo željo vam, ob nakupu talne obloge, le-to tudi vgradimo. Preprosto vse na enem mestu.

Naša tehnična znanja in dolgoletne izkušnje na področju talnih oblog nam omogočajo, da strankam nudimo cenovno dostopne in trajnostne rešitve. Ker stremimo h kakovosti in zadovoljstvu kupcev nudimo tudi ogled in izmere na domu ali v poslovnih prostorih.

Zavedamo se, da je nakup talne obloge naložba, zato vam v podjetju Eko Stil ponujamo varen nakup talne obloge in vgradnjo le-te z garancijo. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da bo vaša naložba varna in trajna.

Reklamacije so sestavni del delovanja vsakega podjetja. Zato se v našem podjetju trudimo, da vsako reklamacijo rešimo kar se da hitro in uspešno. Zavedamo se, da je reklamacija priložnost, ki omogoča, da svojo storitev še dodatno izboljšamo.

Preverite celotno ponudbo arrow

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

REŠITVE

Svetovanje

Potrebujete Nasvet?

Izbor ustrezne talne obloge je lahko, v poplavi različnih izdelkov, prava nočna mora. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da boste prejeli vse potrebne informacije za ureditev vaših tal in odgovorila na vsa vprašanja s katerimi se soočate pri izbiri ustrezne talne obloge.

Kolikor vas zanimajo preverjene informacije, kolikor želite lepa, moderna in kvalitetna tla za vaš dom ali poslovni prostor, kolikor cenite kakovost in ste radi v koraku s časom, potem bomo zagotovo ustregli vašim željam.

Kolikor potrebujete svetovanje oziroma pomoč pri izbiri talne obloge ali pripravi podlage pri vgradnji le-te, izpolnite obrazec z vsemi podatki in vprašanji ter pošljite. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali oziroma odgovorili.

V primeru, da potrebujete informacije takoj, je na voljo telefonska številka, na kateri vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja:
01/524-79-60, Ekipa Ekostil

Pričakujemo vaš klic arrow

Brezplačen posvet s strokovnjakom

Izpolnite kontaktni obrazec, kolikor se želite posvetovati z nami

Naše Delo

REFERENCE

Nekaj naših končanih Projektov

Preverite vse naše reference arrow

Modern Design


Office Partition Walls

Modern Design


Office Partition Walls

Modern Design


Office Partition Walls

Modern Design


Office Partition Walls

Modern Design


Office Partition Walls

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top