Vinil klik s trdim jedrom – DOMINO SPC

Luksuzna vinilna talna obloga na klik DOMINO SPC je proizvedena s proizvodno tehnologijo, ki ne vsebuje ftalatov in je prijazna okolju. Vzdržljivost proti praskam, udarcem in madežem, naredijo talno oblogo primerno tako za stanovanjske objekte kot javne površine.  Velika prednost vinilne talne obloge DOMINO SPC na klik je njegovo trdo jedro, ki je zaradi svoje sestave (SPC- Stone Polymer Composite) veliko bolj trpežno in stabilno od tradicionalnih vinilnih talnih oblog na klik s klasičnim vinilnim jedrom. Zaradi 100 % vodoodpornosti jo lahko vgradite v vse prostore vašega doma. Vinil DOMINO SPC je izdelan iz okolju prijaznih sestavin, vgradnja je izjemno enostavna zaradi klik spajalnega sistem in integrirane akustične pene. Čiščenje in vzdrževanje je enostavno in poceni zaradi PU tovarniške zaščite zgornjega sloja.

DOMINO SPC - Vinil Klik S Trdim Jedrom

Prednosti Vinila DOMINO SPC Klik

Zelo odporen. Ne skrbite glede poškodb, vaša tla z DOMINO SPC bodo odporna tudi na poškodbe, ki ji lahko povzročijo otroci ali hišni ljubljenčki.

100 % vodoodporen, pri politju vode ali pogostem mokrem čiščenju ni težav. Domino SPC lahko vgradite v kateri koli prostor vašega doma.

DOMINO SPC ima odlične zvočne zmogljivosti, zaradi integrirane akustične pene, pri hoji, zmanjša prenos zvoka do 22dB.

Izredna dimenzijska stabilnost. DOMINO SPC je odporen na temperaturne spremembe, tudi povišanje zračne vlage ni težava.

Zahvaljujoč posebni površinski PU zaščiti iGuard je DOMINO SPC enostaven za vzdrževanje, premaz ni potreben, odporen na madeže in kemikalije.

Zelo enostavna vgradnja. Zaradi enostavnega klika in podložni peni, posebna priprava tal ni potrebna, zato DOMINO SPC vinil lahko vgradite tudi sami.

Lastnosti, ki potrjujejo kvaliteto

Klik Vinil DOMINO SPC - certifikati in lastnosti

Lastnosti
Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalog - DOMINO SPC Klik

  • Debelina 5 mm
  • Obrabni sloj 0,30 mm
  • Uporaba, klasifikacija 23, 31
  • Polaganje brez lepljenja – plavajoče
  • Primeren za domačo rabo
  • Primeren za srednjo obremenjeno javno rabo

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne vinilne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vinil DOMINO SPC na klik se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…), brez obsežne priprave tal. Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste in stanja podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Kolikor ni večjih neravnin v podlagi, sledi vgradnja DOMINO vinila na klik. Zaradi trdega jedra in integrirane pene, obsežna priprava tal ni potrebna, vgradnja je hitra in ekonomična.  2G klik spajalni sistem pa vam omogoča, da lahko DOMINO vinil zelo enostavno vgradite tudi sami.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage (v primeru večjih neravnin) in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

Vinil DOMINO SPC je 100 % vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Polita voda ali druge tekočine ne deformirajo DOMINO SPC vinila. Odporen je tudi proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih sledi. Prav zaradi navedenih in drugih izjemnih lastnosti, ga lahko vgradite tudi v kopalnico. 

Zaradi že nanešene tovarniške iGuard PU zaščite je vinil DOMINO SPC enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top