Vinil Klik z EPC Trdim Jedrom - KORLOK EPC

NOVA GENERACIJA vinila KORLOK na klik z EPC trdim jedrom je idealna alternativa laminatu in parketu, saj ponuja enake prednosti realističnega videza lesa ali kamna, vendar z boljšo vzdržljivostjo in boljšimi vodoodpornimi lastnostmi. Vinil KORLOK EPC s trdim jedrom se “klikne in zaklene” na mestu, brez uporabe lepila. Tehnologija K-Core® z integrirano akustično peno omogoča hitrejšo namestitev, kar pomeni, da je Vinil Korlok možno v trenutku vgraditi na različne lesene podlage, cementne podlage, keramične ploščice… itd. Zaradi 5G klik spajalnega sistema, integrirane podložne pene ter 6,50 mm debeline, ga lahko enostavno vgradite tudi sami, saj v večini primerov obsežna priprava tal ni potrebna.

KORLOK EPC - Vinil Klik S Trdim Jedrom

Prednosti Vinila KORLOK EPC Klik - Trdo Jedro

prerez-Korlok-EPC-klik-vinil
Lastnosti, ki potrjujejo kvaliteto

Klik Vinil KORLOK EPC - certifikati in lastnosti

Lastnosti
Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalog - KORLOK EPC Klik

  • Debelina 6,5 mm
  • Obrabni sloj 0,55 mm
  • Klasifikacija uporabe 23, 33
  • Polaganje brez lepljenja – plavajoče
  • Primeren za domačo rabo
  • Primeren za zelo obremenjeno javno rabo

DIZAJN PLANER - v nekaj korakih do popolnih tal!

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne vinilne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vinil KORLOK EPC na klik se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…), brez obsežne priprave tal. Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste in stanja podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Kolikor ni večjih neravnin v podlagi, sledi vgradnja KORLOK vinila na klik. Zaradi trdega jedra in integrirane pene, obsežna priprava tal ni potrebna, vgradnja je hitra in ekonomična.  5G klik spajalni sistem pa vam omogoča, da lahko KORLOK vinil zelo enostavno vgradite tudi sami.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage (v primeru večjih neravnin) in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

Vinil KORLOK EPC je 100 % vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Polita voda ali druge tekočine ne deformirajo KORLOK vinila. Odporen je tudi proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih sledi. Prav zaradi navedenih in drugih izjemnih lastnosti, ga lahko vgradite tudi v kopalnico. 

Zaradi že nanešene tovarniške K-Guard+ zaščite je vinil KORLOK EPC enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Vinili z EPC Trdim Jedrom

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top