Vinil Klik S Trdim Jedrom – LAYRED

Layred 55 je nova generacija vinilnih talnih oblog na klik s trdim jedrom, ki so izdelana z najnovejšo tehnologijo in odgovorno v Evropi. Akustično izdelana vinilna talna obloga na klik LayRed 55 je enostavna rešitev, ki izboljša produktivnost in dobro počutje v stanovanjih, zdravstvu, maloprodajnih podjetjih, pisarnah, izobraževanju ter gostinstvu. LayRed 55 nudi udobje, trdnost, zmogljivost ter realistične dekorje v imitaciji lesa in kamna.  Izdelan je iz 12 slojev, stisnjenih v debelino 6,00 mm, integrirana podložna akustična pena pa omogoča izjemne akustične lastnosti in prijetno hojo. Zaradi nove tehnologije in uporabljenih kvalitetnih materialov je izjemno obstojen in primeren za vse vrste prostorov ter enostaven za vgradnjo brez lepljenja. Je odlična rešitev za prenovo tal.

LAYRED - Vinil klik s trdim jedrom

Prednosti Vinila LAYRED Klik

1. Obstojnost

Preizkušen 0,55 mm obrabni sloj s Twinguard® zaščito zagotavlja izjemno odpornost na praske in madeže, zato je Layred primeren za uporabo v zelo obremenjenih prostorih.

2. Udobje

Integrirana akustična podložna pena zmanjša prenos zvoka  za 22dB in pripomore k temu da je hoja po Layred-u prijetna in udobna.

3. Moč

Trdo PVC jedro odpravlja potrebo po pripravi podlage in lahko premosti razpoke na neravnih tleh. Enostaven klik spajalni sistem omogoča enostavno vgradnjo brez lepila.

Lastnosti, ki potrjujejo kvaliteto

Vinil LAYRED - certifikati in lastnosti

Lastnosti
Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalog - LAYRED

  • Debelina 6,00 mm
  • Obrabni sloj 0,55 mm
  • Klasifikacija uporabe 23, 34
  • Polaganje brez lepljenja – plavajoče
  • Primeren za domačo rabo
  • Primeren za zelo obremenjeno javno rabo

DIZAJN PLANER - v nekaj korakih do popolnih tal!

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne vinilne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vinil LAYRED na klik se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…), brez obsežne priprave tal. Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste in stanja podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Kolikor ni večjih neravnin v podlagi, sledi vgradnja LAYRED vinila na klik. Zaradi trdega jedra in integrirane pene, obsežna priprava tal ni potrebna, vgradnja je hitra in ekonomična.  5G klik spajalni sistem pa vam omogoča, da lahko LAYRED vinil zelo enostavno vgradite tudi sami.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage (v primeru večjih neravnin) in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

Vinil LAYRED je 100 % vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Polita voda ali druge tekočine ne deformirajo LAYRED vinila. Odporen je tudi proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih sledi. Prav zaradi navedenih in drugih izjemnih lastnosti, ga lahko vgradite tudi v kopalnico. 

Zaradi že nanešene tovarniške Twinguard® zaščite je vinil LAYRED enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Klik Vinili z EPC Trdim Jedrom

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top