Prostoležeč Vinil – LOOSELAY

Podjetje Designflooring vam ponuja NOVO GENERACIJO vinila LOOSELAY (prostoležeč), ki ga je mogoče hitro in enostavno namestiti, brez lepljenja, v kateri koli prostor. Posebna oprijemna podloga, s pomočjo protidrsnega premaza, trdno fiksira vinil na tla. Kolikor potrebujete zamenjavo plošče, ob morebitni poškodbi, le-to enostavno odstranite in jo zamenjate z novo. LooseLay je resnično vsestranski s številnimi dekorji v imitaciji lesa in kama prevzeti iz narave. Po končani vgradnji ga lahko takoj uporabljate in nadaljujete z oblikovanjem prostora. Vzdrževanje je poceni in enostavno zaradi PU K-Guard+ tovarniške zaščite, dodatni premazi niso potrebni.

LOOSELAY - Prostoležeč Vinil

Prednosti Vinila LOOSELAY

Lastnosti, ki potrjujejo kvaliteto

Vinil LOOSELAY - certifikati in lastnosti

Lastnosti
Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalog - LOOSELAY

  • Debelina 4,5 mm
  • Obrabni sloj 0,55 mm
  • Klasifikacija uporabe 23, 33, 41
  • Polaganje brez lepljenja 
  • Primeren za domačo rabo
  • Primeren za zelo obremenjeno javno rabo

DIZAJN PLANER - v nekaj korakih do popolnih tal!

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne vinilne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vinil LOOSELAY se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…). Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Nato sledi nanos ustreznega premaza (odvisno od vrste podlage), nanos izravnalne mase ter vgradnja vinila na protidrsni premaz (brez lepljenja).

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

Vinil LOOSELAY je vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Potrebno je, polito tekočino čim prej pobrisati, da ne pride v stik z lepilom. LOOSELAY vinil je odporen proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih madežev.

Zaradi že nanešene tovarniške PU zaščite je vinil LOOSELAY enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Prostoležeči Vinili

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top