Vinil RIBJA KOST

Nov inovativen postopek izdelave vinila RIBJA KOST omogoča izgled, ki spominja na nostalgične parkete iz masivnega lesa vendar z vsemi prednostmi vinilnih talnih oblog. Topla, praktična in lepa tla Aspecta – Elemental ter JOKA Cycle ustvarja popoln videz za individualne prostore, različne potrebe in sloge oblikovanja prostora. Na voljo široka paleta elegantinh barv, realističnih tekstur ter v izgledu navadne ali francoske ribje kosti (Chevron).

Preprosta Alternativa Parketu - Vinilne Talne Obloge RIBJA KOST

Primeri Vzorcev - Vinil RIBJA KOST

Vinili RIBJA KOST so dobavljivi v lepljeni varianti debeline 2,50 mm ter obrabnim sloje 0,55 mm s tovarniško zaščito za odlično odpornost proti obrabi in enostavno čiščenje. Določeni artikli dobavljivi tudi v sistemu klik za hitro in enostavno vgradnjo. Vrhunsko udobje vinil plošč zagotavlja čvrsta penasta sredica ter integrirana podložna pena.
Lastnosti, ki potrjujejo kvaliteto

Kakovostna Alternativa Parketu - Vinil RIBJA KOST

Dekorji v imitaciji lesa in kamna

Katalogi - VINIL RIBJA KOST

 • Debelina 2,5 mm / 8 mm
 • Za lepljenje in klik trdo jedro
 • Obrabni sloj 0,55 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 33,
 • Primeren za domačo rabo
 • Primeren za zelo obremenjeno javno rabo
 • Debelina 2,5 mm
 • Za lepljenje
 • Obrabni sloj 0,55 mm
 • Klasifikacija uporabe 23, 31
 • Primeren za domačo rabo
 • Primeren za rahlo obremenjeno javno rabo

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne vinilne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.
NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA VINIL ZA LEPLJENJE – RIBJA KOST 

VINIL ZA LEPLJENJE – RIBJA KOST  se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…). Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste in stanja podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Nato sledi nanos ustreznega premaza (odvisno od vrste podlage), nanos izravnalne mase ter lepljenje vinila z ustreznim lepilom.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

Vinil za lepljenje RIBJA KOST je vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Potrebno je, polito tekočino čim prej pobrisati, da ne pride v stik z lepilom. Vinil za lepljenje RIBJA KOST je odporen proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih madežev.

Zaradi že nanešene tovarniške PU zaščite in keramičnih delcev je vinil za lepljenje RIBJA KOST enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA VINIL na KLIK – RIBJA KOST

VINIL na KLIK – RIBJA KOST se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage…), brez obsežne priprave tal. Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste in stanja podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno vinil pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Kolikor ni večjih neravnin v podlagi, sledi vgradnja vinila na klik RIBJA KOST. Zaradi trdega jedra in integrirane pene, obsežna priprava tal ni potrebna, vgradnja je hitra in ekonomična. DropLock klik spajalni sistem pa vam omogoča, da lahko vinil na klik RIBJA KOST zelo enostavno vgradite tudi sami.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo vinila na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage (v primeru večjih neravnin) in vgradnjo vinila. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se vinil postopoma prilagodi na spremembe. Nenadna sprememba temperature lahko deformira vinil.

VINIL na KLIK – RIBJA KOST je 100 % vodoodporen.  V primeru politja vode ali drugih tekočin, vinil le-teh ne bo vpil. Polita voda ali druge tekočine ne deformirajo vinil na klik – RIBJA KOST. Odporen je tudi proti madežem, zato voda ali druge tekočine ne pustijo nikakršnih sledi. Prav zaradi navedenih in drugih izjemnih lastnosti, ga lahko vgradite tudi v kopalnico. 

Zaradi že nanešene tovarniške zaščite je VINIL na KLIK – RIBJA KOST enostaven in poceni za vzdrževanje ter čiščenje. Vzdržuje in čisti se ga z nevtralnimi čistili za vinilne talne obloge in toplo vodo. Dodatni zaščitni premazi niso potrebni. Čistila za vinilne talne obloge lahko dobite v našem prodajnem salonu.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top