Itison v Ploščah - MILLIKEN

Milliken je vodilni proizvajalec itisonov v ploščah, primernih za obremenjene poslovne in javne prostore. S svojo tehnologijo in strokovnim znanjem so zasnovali tekstilne talne obloge najvišje kakovosti. Podjetje Milliken slovi po proizvodnji kvalitetnih, trpežnih in udobnih tekstilnih talnih oblog z visokokakovostnimi najlonskimi vlakni 6.6. Kot glavno prednost pri MIllikenu pa izpostavljajo raznovrstnost kolekcij, dizajnov ter kratek rok proizvodnje / dobave. Je edini proizvajalec itisonov v ploščah z integrirano akustično in komfortno podložno peno.

Milliken - Udobje, Eleganca in Dobro Počutje

MILLIKEN - Premium Rešitve Za Tla

S številnimi raznovrstnimi kolekcijami, proračunskimi in estetskimi možnostmi, Milliken vodi na področju ponudbe visoko zmogljivih rešitev tekstilnih talnih oblog v ploščah. Proizvodi Milliken ponujajo oprijemljive ergonomske in zvočne prednosti ter pozitivno prispevajo k produktivnosti, dobremu počutju ljudi in zaposlenih. Modularni format tekstilnih talnih oblog in podložna pena Comfort Plus® zagotavlja udobno izkušnjo pod nogami z impresivnimi akustičnimi lastnostmi, ki obiskovalcem zagotavljajo boljšo in prijetnejšo hojo.

Neprekosljive Lastnosti Itisona Milliken

Odlična vzdržljivost, izgled in dolga življenjska doba tekstilnih talnih oblog Milliken. Uporaba tehnologije StainSmart za boljšo zaščito pred madeži in politimi tekočinami. Antistatična talna obloga. 

Dobavljiv v različnih dimenzijah plošč ali lamel. Vlakna za izdelavo itisona so sestavljena iz 100% razgradljivih materialov. Uporaba visoko kakovostnih najlonskih vlaken 6.6.

S podložno peno Comfort Plus se življenjska doba talne obloge podaljša za do 50%. Penast podložni del omogoča večji komfort, boljšo akustičnost ter ohranjanje izgleda talne obloge.

Z uporabo itisona Milliken se akustika udarnega zvoka izboljša za 60%. Podloga iz pene pripomore k boljšemu počutju ter produktivnosti oseb v prostoru (24% manj hrupna talna obloga od itisona z navadno podlogo ter 90% manj hrupna od trde talne obloge).

Širok izbor kakovostnih dizajnov, vzorcev in barv s patentirano tehnologijo Militron. Enostavno, zabavno ter profesionalno kombiniranje različnih kolekcij za pristen in unikaten interier.

Edinstvena in Inovativna Sestava

UDOBJE, ELEGANCA IN DOBRO POČUTJE

DIZAJN PLANER - v nekaj korakih do popolnih tal!

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev za tla, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne talne obloge. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Milliken itison v ploščah se lahko vgradi na trde in ravne podlage (estrih, keramika, lesene podlage, dvojni pod…). Predhodno je potrebno preveriti klimatske pogoje v prostoru, pregledati trdnost in ravnost podlage ter vlago v podlagi. Sistem vgradnje je odvisen od vrste podlage.

Zagotovljeni morajo biti ustrezni klimatski pogoji. Ko so ti naposled zagotovljeni, je potrebno itison pred vgradnjo klimatizirati v prostoru najmanj 24 ur. Nato sledi nanos ustreznega premaza (odvisno od vrste podlage), nanos izravnalne mase ter namestitev itisona. Itison Milliken v ploščah se vgrajuje brez lepljenja, tako da je menjava plošč zelo enostavna.

Da! Zaradi njegove edinstvene sestave in podloge iz pene je, Milliken itison v ploščah, najboljša izbira kot finalna obloga na dvignjenem/dvojnem podu. Millikenovi itisoni so v primerjavi z ostalimi itisoni debelejši, zato lahko prekrijejo manjše neravnine na katerikoli podlagi. Zaradi podloge iz pene je hoja bolj prijetna in tiha, kar pripomore k boljšemu počutju obiskovalcev in zaposlenih. V primeru morebitnih poškodb ali trdovratnih madežev pa je zamenjava posamezne plošče enostavna.

Itison v ploščah Milliken se vzdržuje z rednim sesanjem in občasnim globinskim čiščenjem. V primeru politja tekočine je pomembno, da le-to takoj pobrišemo. Dobro si je zapomniti s kakšno tekočino je bilo polito, da lahko čistilni servis uporabi ustrezno čistilo in odstrani madež.  Kolikor madeža ni možno odstraniti, pa lahko ploščo enostavno zamenjate z novo.

Je primeren za talno gretje. Pred vgradnjo itisona na podlago s talnim gretjem je potrebno izvesti protokol talnega gretja. Po končanem protokolu pa je potrebno vzdrževati ustrezne klimatske pogoje. Nato pričnemo s pripravo podlage in vgradnjo itisona. Pri uporabi talnega gretja toplota tal ne sme presegati 27 stopinj Celzija. Temperaturo je potrebno uravnavati postopoma, da se itison postopoma prilagodi na spremembe.

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Novih Tal

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog

Po akcijskih cenah ponujamo različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostali Itisoni v Ploščah

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top