Tapete – MARBURG

Nemško družinsko podjetje Marburg s 175 letno tradicijo proizvodnje zidnih tapet, ki se odlikuje po individualnih, unikatnih in inovativno zasnovanih stilih, visoko natančnem tisku tapet ter kakovosti. Vse izdelke proizvajajo izključno v tovarni blizu Marburga v Nemčiji. Svojo kreativnost in standarde so dvignili na svetovni nivo s sodelovanjem svetovno priznanimi oblikovalci in umetniki, kot so Zaha Hadid, Harald Glööcker, Ulf Moritz, Luigi Colani, Karim rashid, Dieter Langer in drugimi.

MARBURG - Tapete

MARBURG - Umetnost Za Stene

DIZANJIRANE IN PROIZVEDENE V NEMČIJI

MODERNE TAPETE ZA DNEVNE SOBE, KUHINJE IN SPALNICE

DIZAJN PLANER - v nekaj korakih do popolnih sten!

Pogosta vprašanja

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja, vam lahko zagotovimo ustrezno rešitev, ki bo kakovostna in trajna. Spodaj navajamo nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri ustrezne tapete. V primeru dodatnih vprašanj  izpolnite obrazec in pošljite, ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Prvo poskusite tako, da tapete namočite samo z vodo. Kolikor to ne bo zadostovalo, vodi dodajte tekočino za odstranjevanje tapet. V primeru vodoodbojnih tapet je potrebno, pred nanosom tekočine za odstranjevanje tapet, le-te perforirati za boljšo penetracijo tekočine. Po zadostnem močenju tapet, boste lahko tapete enostavno odstranili z lopatico.

Ne! Obstoječo tapeto je potrebno odstraniti in ustrezno pripraviti podlago za namestitev nove tapete.

Podlaga mora biti suha, trdna, čista, gladka in vpojna. Pri vgradnji tapet svetlih barv se prepričajte, da so stene obdelane v enakomerno nanešeni beli barvi.

Pasto ali lepilo za tapete nanesemo na steno nato pričnemo z namestitvijo tapet. Poznamo tri tipe paste za tapete: 1. Standardna pasta: Čista metilceluloza za lepljenje tapet s papirno podlogo. 2. Posebna pasta: Čista metilceluloza  z dodatki iz sintetičnih smol za netkane podloge tapet, kot je vinilni reliefni papir, strukturiran vinil in ostale netkane  tapete. 3. Pasta za strojno nanašanje: Čista metilceluloza  ojačana s sintetičnimi smolami izdelano posebno za strojno nanašanje paste.

To je vzorec ki se ponavlja na tapeti. Pri namestitvi tapet, je za lep videz, potrebno vzorec ˝loviti˝, zato je potrebno pri izračunu količine tapet, upoštevati tudi dolžino vzorca. 

Pošljite vprašanje

Korak Do Nas - Korak Do Modernega Interiera

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Veselimo se vašega obiska!

Posebna ponudba

Akcijska ponudba talnih oblog in tapet

Po akcijskih cenah ponujamo tapete in različne talne obloge: vinilne talne obloge v imitaciji lesa ter kamna, itisone v rolah in ploščah, parket, čistilne talne obloge in odprodajo zalog …

Ostale Tapete

Nekaj naših referenčnih Projektov

Vinilna Talna Obloga

Hotel Jama, Postojna

Tekstilna Talna Obloga

Trgovina lepe stvari

Gotovi Parket

Stanovanje v Ljubljani

Tekstilne Talne Obloge

Grey Slovenija

Gotovi Parket

Kragelj offices in Ljubljana

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top