Obiščite Nas v Prodajnem Salonu

Talne Obloge Si Oglejte v Živo

Talne obloge za uporabo v poslovnem, javnem in zasebnem sektorju. Širok izbor barv ter dizajnov tehnološko dovršenih talnih oblog za boljše bivanje.

Prodajni Salon Ekostil

Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma.

Spletne strani in katalogi so odlični pripomočki za zbiranje informacij. So priročni in preprosto dostopni.

Občutek o kakovosti izdelka boste dobili le v živo, zato priporočamo, da pred nakupom nove talne obloge ali tapete obiščete naš prodajno-razstavni salon.

Eko-Stil-slike-salon-web-1550px

Zakaj obiskati razstavni salon?

Nakup talne obloge ali tapete je naložba, vendar na odločitev o končni izbiri gotovo ne bo vplivala zgolj cena. Kakšen je material tapete na otip, kako se barva sveti na soncu, se po talnih oblogah res hodi gladko in tiho? To so le nekatera od vprašanj, na katera ne bomo dobili odgovora na spletu.

Ponudba izdelkov

V našem prodajno-razstavnem salonu imamo za vas razstavljene številne modele talnih oblog, mix-ov in tapet v različnih barvnih kombinacijah. Poleg tega so vam na ogled tudi nekateri dodatki. Izdelke si lahko ogledate, jih primerjate, otipate in povprašate naše strokovnjake o vsem, kar vsa zanima.

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu v Ljubljani. Veselimo se vašega obiska!

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top